Etan Premium trampolina 10 Set – s uključenom mrežom


Etan Premium trampolina 10 Set – s uključenom mrežom

Uz ovaj set, spremni ste za ljeto. Trampolina s prekrasnim zelenim jastučićima, sigurnosnom mrežom i ljestvama. Može trajati godinama!

  1. Dijamant sistem postavljanje opruga
  2. održivi materijal
  3. duga garancija
  4. visoka UV otpornost
  5. dodatno jačan okvir - konstrukcija

Cijena: 916 KM

Sigurnosni jastučići - strunjača

Sigurnosni jastučići na trampolini neophodni su kako bi se osigurala sigurnost. Preporučujemo debljinu od najmanje 2,5 cm kako bi se ublažio pad što je više moguće. Molimo obratite pozornost na širinu jastučića u kombinaciji s duljinom opruga također. Ako su jastučići uski, djeca mogu i dalje biti u mogućnosti da lako dopru do opruga sa svojim nogama. Za Etan Premium Gold smo posvetili dodatnu pozornost upravo na to: njihovi sigurnosni jastučići su ekstra široki i dolaze s dodatnim "preklopom'' koji se na početku pruža i preko podloge za skakanje.

Podloga za skakanje

Kao pravilo, podloga za skakanje je napravljena od Permatron materijala. S vanjske strane podloge za skakanje, prišiveni su trokutovi koji se kače na metalne opruge. Materijal trokutova može biti željezo, sintetska plastika ili kombinacija ova dva materijala. Mi preporučujemo sintetske, jaki su isto kao i željezni ali ne mogu zahrđati. U Etan Premium liniji, podloga za skakanje radi se po Dijamant Sistemu, pa prema tome imat ćete još bolji osjećaj dok skačete na ovoj podlozi. Dijamant Sistem u osnovi znači da podloga za skakanje naizmjenično ima duge i kraće trokutove prikačene. Za manju djecu, to znači da oni mogu uživati u više podatnom iskustvo skakanja i ako su manje težine a starija djeca mogu skakati više ali uz manje truda.

Okvir - konstrukcija

Okvir - konstrukcija trampoline napravljena je od pocinčanog čelika kako bi izbjegli hrđanje. Konstrukcija se sastoji od okrugle baze sa podnožjem i bez, zajedno čine jedan veliki krug. Noge se postavljaju na podnožje. Baza za noge je u obliku slova W kako bi se osigurala dodatna čvrstoća. Molim vas pobrinite se da se trampolina postavi potpuno horizontalno, tako da okvir čuva svoju čvrstoću.

Opruge

Opruge trampoline u kombinaciji sa podlogom za skakanje pružaju moć pri skakanju na ovoj trampolini. Za 1,8 m do 3 m prečnika trampolina, opruge od 17,5 cm su savršene za ove modele. Za 3,30 m do 4,30 m prečnika trampolina, mi preporučujemo dužinu opruga 21,5 cm kako bi osigurali najbolje i fleksibilne rezultate u skakanju.

Garancija

Garancijski uvijeti i rok govore mnogo o kvaliteti i pouzdanosti ovih trampolina. Jednom kada kupite ovu trampolinu, općenito je možete koristiti do 15 godina, a izreka kaže "šta ste tražili, to ste dobili". Dokumenti u nastavku pružaju pojašnjenje i pregled garantnih uvjeta. Pogledajte ih i informišite se o vašem izboru.

 

Dokumenti

 

Česta pitanja

1Zašto su vaše trampoline najbolje?
Etan B.V., domicijalna firma u Holandiji osnovana 1988. To je razlog zašto imamo više od 25 godina međunarodnog iskustva s trampolinama i u službi za korisnike. Ako kupac nije zadovoljan, čujemo o tome odmah. I naravno, mi ćemo učiniti sve u našoj moći kako bi bili svi sretni na kraju. Zato nam je tako važno da vaše dijete uživa dok se igra, mi samo prodajemo najkvalitetnije trampoline. Etan trampoline imaju izdržljiv i čvrst okvir - konstrukciju i opremljene su sa najnovijim tehničkim dostignućima. Sigurnost vaše djece je naš prvi prioritet, na kraju krajeva!
2Od čega su trampoline proizvedene?
Sve trampoline su opremljene sa širokim sigurnosni jastučićima. Okvir ili konstrukcija je premazana vrućim cinkom a podloga za skakanje je napravljena od USA Permatron materijala.
3Da li ove trampoline zahtijevaju održavanje?
Najvažnije održavanje trampoline je redovito čišćenje sigurnosnih jastučića - strunjače. Na njima se može nakupiti prašine i lišća. Pripazite sa sredstvima za čišćenje i vrućom vodom, ovo bi moglo prouzrokovati oštećenja. Samo uz malo hladne vode i s krpom, sigurnosni jastučići su kao novi za čas vremena. Sa našim UV-zaštitinom sredstvom za čišćenje, postignut ćete najbolje rezultate. Okvir i opruge skoro pa i ne trebaju nikakvo održavanje. Konstrukcija - okvir je pemazan vrućim cinkom pa prema tome nema šanse da zahrđa. Preporučujemo da godišnje provjerite okvir i zavarite ga po potrebi, možete ga i premazati sa bojom koja sadrži cink. Razna gnojiva mogu ošteti okvir. Ukoliko trampolinu niste koristili duži period vremena, bilo bi najbolje da je držite na suhom okruženju. Kako biste uživali u vašoj trampolini godinama, savijetujemo vam da je koristite odgovorno. Ovo je još važnije od redovitog održavanja. Na primjer, nemoj koristiti cipele, skejt ploče ili druge tvrde predmete. Dobra alternativa je ploča za skakanje iz Etana. Ova ploča ne može oštetiti trampolinu.
4Koje dodatke za trampoline preporučujete?
Trampoline postaju još zabavnije uz naše dodatke za trampoline iz našeg asortimana. Sa sigurnosnom mrežom i mrećom za donji dio trampoline tzv "suknja", spriječićete moguće nesreće vašoj djeci. Zaštitni prekrivač znatno će povećati vijek trajanja za vašu trampolinu i također čuva vaš prostor za skakanje od prljavštine i lišća.
5A što ako nisam zadovoljan?
Iako bi to bilo teško zamisliti, možda nećete biti zadovoljni s trampolinom iz Etana. Za naše Premium trampoline, nudimo kupi-vrati garanciju. Možete vratiti vašu trampolinu u roku od tri godine, bez razloga. Nakon toga će dobiti dio kupoprodajne cijene natrag. Ako imate bilo kakvih problema s jednim od naših proizvoda ili ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. Mi ćemo pronaći rješenje, zajedno s vama. Uostalom, ne postoji ništa ljepše nego zadovoljan kupac!
6Zašto bi odabrali Etan Premium?
Etan Premium linija je proizvedena je od najboljih materijala i s najnovijim opcijama. Kvaliteta okvira-konstrukcije je veća nego ikad zbog upotrebe debljeg čelika i dvostrukog pocinčavanja. Zahvaljujući debelim sigurnosnim jastučićima-strunjači, Premium je najsigurnija trampolina u našem asortimanu. S pravom održavanja, ova trampolina će trajati desetke godina. Premium trampoline su opremljene Dijamant sistemom. To znači da su instalirane opruge postavljene u različitim duljinama. To omogućuje da manja djeca mogu skakati udobno, ali također pruža dovoljno snage pri skakanju za stariju djecu. Trampolina podržava najveću težinu za skakanje do 150 kg. Etan daje najmanje pet godina garancije za opruge, sigurnosne jastučiće i podlogu za skakanje. Čak imamo toliko povjerenje za okvir-konstrukciju toliko da smo mu dali garanciju od deset godina.
 

Detalji

Prečnik trampoline (cm): 300
Maksimalna težina za korisnika (kg): 150
Boja: Zelena
Brend: Etan Premium
Dimenzija sigurnosnih jastučića-strunjače (mm): 340 x 30
Materijal / Premaz konstrukcije: Dvostruko pocinčan
Debljina stjenke (mm): 2
Broj opruga: 72
Dužina opruga (mm): 175
Materijal podloge za skakanje trokut: PP
Dijamant Sistem podloga za skakanje: DA
Vrijeme montaže (2 osobe):: 45 minuta
Dimenzije kutija: 136 x 40 x 23 + 144 x 51 x 24 + 120 x 40 x 20 + 10
Bruto težina (kg): 86
Netto težina (kg): 82
Garancija sigurnosnih jastučića -strunjače: Gold 5 godina
Garancija konstrukcije: 10 godina
Garancija podloge za skakanje: 5 godina
Garancija na opruge: 5 godina